M Wendel/F Wingfors vs I Norrbelius/L Linander (matchpass 1)

M Wendel/F Wingfors 1 2 1 3 4 x x 11
I Norrbelius/L Linander 1 x x 1

En match med mycket sten i spel. Efter två omgångar med ettor kopplade Wingfors/Wendel greppet med en säker tvåa. Genom hela matchen var det mycket sten i spel och fyrfoten var ofta täckt av granit. Omgång 4 slutade i mätning till Göteborgarnas fördel och efter det var det tufft för våra gäster från Stockholm.

Även omgång fem var fylld av sten och när krutröken skingrats var tre gula närmast trots avsaknad av sista sten. en nyckelomgång för våra elitseriemästare. Omgång 6 fick Norrbelius en mycket svar dragning mot fyra som stannade kort. Det fick räcka och första skalpen i bältet för Göteborgs stoltheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *