C Noréen/P Noréen vs T Westman/R Ahlberg (matchpass 1)

C Noréen/P Noréen 4 x 4
T Westman/R Ahlberg 1 1 1 2 1 1 x 7

Rutinerade Noréen-paret mot upcoming stars Westman och Ahlberg var en spännande kamp med många fina stenar. Efter en stillsam första omgång fick vi se stulna poäng i både omgång 2 och 3.

Omgång 4 blev nyckelomgång när Noréen möter tre röda sten med sin sista, lyckas med att reducera bort en sten och omgången slutar med stulen tvåa. Not good enough och det kändes som uppförsbacke med underläge 0-5 i halvtid.

Omgång 6 såg dock en vändning med 4 fyra för Noréen och plötsligt var det match igen. Tjusningen med mixed dubbel. Det är aldrig avgjort! Westman/Ahlberg hade dock ett powerplay i bakfickan, vilket utnyttjades. Skönt att ha när man leder och vill hålla nere riskerna och säker etta som följd.

Omgång 8 hölls det rent och efter att stenarna blivit färre än poängunderläget var kardan framme från Noréenarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *