C Fransson/G Köhn vs S Carlsson/A Sjöberg (matchpass 1)

C Fransson/G Köhn 3 1 1 1 1 7
S Carlsson/A Sjöberg 2 1 3 6

Juniorerna Fransson/Köhn dominerade stort i omgång 1 med fin trea i första omgången med sista sten. Man fortsatte sedan att pressa Göteborgsmedlemmen Sjöberg och Curlingförbundets Carlsson och först i omgång 4 var de på poängtavlan och då ”bara” med en tvåa efter chans på mer på sista stenen. Efter varsin etta såg vi en fin dubbel av Carlsson på sista sten i omgång 7 för tre poäng och plötsligt var det lika!

En spännande sista omgång där Fransson/Köhn hade ett ess i rockfickan – powerplay – Fransson/Köhn spelade säkert i åttonde och med bästa sten redan innan de spelade sista stenen så var matchen slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *