J Heldin/K Lindström vs L Wikars/A Winther (matchpass 1)

J Heldin/K Lindström 1 3 3 x 7
L Wikars/A Winther 4 2 1 2 x 9

Vår livematch och en smakstart Wikars/Winther med en dragning på hela boet för fyra poäng. I omgång två fanns chansen till comeback för Heldin/Lindström med möjlig trea, men endast en etta. Mycket sten i spel i omgång 3, Wikars/Winther lyckas med att ta två poäng med sista sten. Snacket på läktaren pratade om mycket stolpe ut för Lindström/Heldin med små marginaler.

Omgång 5 spännande med en del missar och här kom kontringen med en trea med bud på mera. 9-4 till WW efter sex omgångar och skrällukten kändes ända ut på nätet.

Sjunde omgången kritiskt med powerplay och Wikars/Winther var under stor press med annalkande katastrof. – Lindström satt med en dragning för fyra på hela boet, men oväntat kort. den fyran hade man behövt.  Tre poäng trots allt bra och matchen levde in i sista omgången. Wikars/Winters utnyttjade då sitt powerpplay och där spelade man säkert och tillät inga centerguarder eller motståndarpoäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *