Matchpass 4

Bana 1

M Wendel/F Wingfors 2 2 2 1 x 7
S Carlsson/A Sjöberg 1 1 1 x 3

Wendel sätter en dubbelknack i omgång 2 och sätter Carlsson/Sjöberg under stor press vilket resulterar två stulna poäng. Det blir spännande i omgång 4 där Carlsson tvingas dra på knappen för att säkra en ynka etta. Carlsson/Sjöberg försöker ta sig in i matchen med stulna ettor men det räcker inte hela vägen.

”Det var möjligen lite svårare is idag men vi hanterade det bra. Vi mötte starkt motstånd men vi har höjt oss en nivå och formkurvan går i rätt riktning” säger en nöjd Fabian Wingfors efter matchen.

Bana 2

C Noréen/P Noréen 1 1 2 1 2 x 7
J Heldin/K Lindström 1 1 x 2

Välspelad match. Det hettar till i omgång  2, då alla stenar placeras i ett pärlband på mittlinjen, curling när det är som vackrast! Lindström lyckas vaska fram ett ensamt poäng med sin sista sten.

Omgång 5 är matchens bästa med två spektakulära stenar. Först ut när Heldin gör en skjutning med efterföljande dubbel . Med sin sista sten kontrar Noréen med en missil ute på kanten med 5 fots vick som flyttar ut motståndarstenen för två poäng. Magi! Efter den stenen var det roliga slut för Heldin/Lindström som inte lyckades ta fler poäng.

Bana 3

I Norrbelius/L Linander 1 1 1 x 3
C Fransson/G Köhn 1 1 2 3 x 7

Mycket tät första halva av matchen med få poäng. Först i omgång 5 lyckas Franssson/Köhn få bättre betalt. Hela läktaren tyckte att matchen var jämn och förväntade sig skiljeomgång. Istället slutade det med handskakning redan efter 7 omgångar då trean trillade in på banken för Fransson/Köhn.

Bana 4

T Westman/R Ahlberg 2 1 5 1 x x 9
L Wikars/A Winther 2 1 x x 3

Westman/Ahlberg fortsätter att imponera med bra spel. Poängrik match där de fem poängen i omgång 4 sticker ut. Westman/Ahlberg utnyttjar sitt powerplay i omgång 6 för att säkra segern.

Härnäst väntar obesegrade Wendel/Wingfors i arla morgonstund för Westman/Ahlberg. En seger och de går upp i tabelltopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *